Středověk neskončil, středověk trvá...

Grilovaný hermelín

07.05.2017 10:55
  • hermelín
  • 2 stroužeky česneku
  • grilovací koření
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • Připravíme si kousek alobalu, do kterého nakonec hermelín zabalíme. Do nádoby na marinádu nalijeme olivovy olej, přidáme prolisované stroužky česneku, sůl, pepř a grilovací koření.
    Touto směsí potřeme celý hermelín, nezapomeneme na jeho okraj, a zabalíme do připraveného alobalu. Necháme zhruba hodinu odležet.
    Po té položíme hermelín (pořád v alobalu) na rozpálený gril a grilujeme z každé strany 5-10 minut. Nakonec hermelín rozbalíme a podávame. Jako přílohu doporučuji chleba.
  • Poznámka: Moje zkušenost je, že na grilování je super Olmín. Je vyšší než běžný sýr s bílou plísní na povrchu a neroztéká se tak moc. :)

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode